Despre Noi

Call Center Voip


Servicii de call center inovative, de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase

despre-call-center-voip

Apeluri InBound si OutBound
Vanzare
Promovare

Oferim cea mai buna solutie de call center pentru nevoile afacerii tale

Furnizarea unei game complete de servicii de call center pentru business-urile cu care vom colabora. Ne dorim sa sustinem afacerile din mediul rural si urban si sa ii ajutam sa isi creasca cifra de afacere prin serviciile de calitate prestate de echipa noastra. Serviciile de call center sunt furnizate si pentru piata internaționala in limba Engleza si/sau Italiana. Natura dinamica a unui call center necesita abilitati excelente de comunicare, impreuna cu cunostinte aprofundate despre proces. De aceea, am angajat operatori bine pregatiti, cu abilitati de comunicare peste medie, care pot satisface cerintele. Fiecare dintre membrii echipei sunt:

  • Oameni prietenosi si amabili
  • Au cunostintele tehnice necesare
  • Organizati
  • Flexibili, raman calmi chiar si sub presiune
  • Inteligenti si receptiv
  • Sociabili
Credem in integritate, inovatie si initiativa. Ne propunem sa construim relatii pe termen lung cu clienti care apreciaza acelasi lucru. Avem contracte cu diversi clienti din diferite industrii, asa ca avem experienta in gestionarea apelurilor telefonice pentru aproape fiecare tip de afacere.

Outbound

Call Center

Apeluri Inbound


Utilizate de un numar tot mai mare de industrii, cum ar fi asistenta medicala, institutiile financiare, asigurarii, telecomunicatii serviciile inbound ajuta companiile sa imbunatateasca eficienta si cifra de afaceri.

Inbound

Call Center

Apeluri Outbound


Contacteaza clientii cu mesaje si oferte specifice. Te putem ajuta la identificarea, implicarea si conversia clientilor noi cu experienta si echipa noastra specializata in vanzari si colectare informatii.

International

Call Center

Solutii cu aplicabilitate internationala


Nu pierde ocazia de a contacta clientii chiar daca ei se afla in afara Romaniei. Noi va oferim solutia apelurilor internationale unde operatorii pot raspunde la apeluri, rezolva problemele si initiaza apeluri in vederea realizarii unei vanzarii.

Serviciile de call center oferite de Call Center Voip imbunatatesc satisfactia clientilor si cresc vanzarile afacerii! Contacteaza-ne si vei avea o echipa de operatori call center cu experienta in relatia cu clientul, marketing si vanzari.